dinsdag 1 april 2014

Gebroeders Ko...

Nog een paar daagjes en dan is het eindelijk zover. De Beurs in Rijswijk! Alle spullen die we mee willen nemen hebben we bij elkaar gezocht. We zijn er helemaal klaar voor en hebben er ontzettend zin in. We kijken er nu al naar uit om iedereen te ontmoeten. Dus kom gerust langs om eens kennis te maken. We hebben standnummer 23. Wil je dat we iets voor je meenemen, dat kan nog steeds. Laat het me gerust weten. De webwinkel blijft tijdens de beursdagen gewoon open en bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd, zoals jullie dat gewend zijn.
Deze kikkers met de naam Gebroeders Ko zijn alvast vertrokken naar de beurs. Ze waren niet meer te houden. We hebben ze in een nieuw huidje gestoken en wat prinselijker gemaakt. Dus kom je ze tegen, doe ze dan de groeten van mij maar laat ze vooral lekker verder springen anders zijn ze nooit op tijd. Ha ha
 
 
De Gebroeders Ko zijn erg behulpzaam door hun gewicht, vooral als je buiten aan het werk bent met lapjes. Je kan ze namelijk op je stof zetten zodat de stofjes niet wegwaaien en het hartje kan je ook nog gebruiken als speldenkussentje.
 
Groetjes en misschien tot in Rijswijk,
Mascha

2 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een leuke kikkers, veel plezier op de beurs.

Hermie zei

Op het zakje waar mijn aankopen in zaten stond created by Mascha, ik wist niet jij dat was, want ik kijk hier wel geregeld, jammer anders had ik me even voorgesteld. Wat zag je kraampje er weer leuk uit jullie hebben nog even voor mij gekeken welk moda stofje er in het pakketje zat. Volgende keer weet ik het.
groetjes Hermie