zaterdag 11 januari 2014

Haken en hexjes...

De Crochet Along is van start gegaan en het is zo leuk om te doen. Vooral omdat het maar een paar toeren in de week zijn zodat je het makkelijk kan combineren met je andere hobby. Gisteren kregen we het tweede deel en vandaag - onder het kijken naar het schaatsen op televisie - heb ik mijn huiswerk gemaakt. Het ziet er na twee weken al zo leuk uit.
 
 
Het derde deel komt aanstaande vrijdag, dus ruim ik het tot dan weer netjes op en ga ik nu weer verder werken met mijn hexagonnetjes. Ik ben daar enthousiast mee omdat ik over de helft ben en voor mijn gevoel het einde dus in zicht is. Ik heb de pas gemaakte bloemetjes aan mijn bloemenveldje gemaakt.

 
Afgelopen week heb ik op een avond weer nieuwe hexagonnetjes zitten plakken zodat ik hier weer bloemetjes van akn maken. Nee, Mascha en vervelen passen echt niet bij elkaar. Daar heb ik echt te leuke hobby's voor!
 
Groetjes en een fijne dag,
Mascha

10 opmerkingen:

katrien zei

Leuk je hexjes en ook al klaar met week 2 van het haken,mooi hé.

AnitaS zei

Mooi is je haakrandje. Ik heb mijn huiswerk ook weer af. Hexjes blijven altijd leuk.

Guusje, zei

Wat een mooi haakwerk en wat een mooi hexenkleed is het al.

Ineke zei

Je hexjes zijn prachtig en werk je met haken met katoen? Erg mooi en netjes. Ben nog bezig met rij 3, tweede poging, alleen het wordt erg groot 2.15 ongeveer. Denk er over om wat minder te doen.Dat wordt poging 3 misschien :(


Liefs, Ineke

Sis Voorn zei

Je projecten worden geweldig !

Marjan zei

Wat een geweldig bloemenveld! Erg mooi. Je gehaakte deken in wording ziet er schitterend uit! (Zal ik eens wat verklappen: ik ben er stiekem ook aan begonnen... mocht helemaal niet van mezelf, maar ja, ik kon de verleiding niet meer weerstaan... ;-) )

Birgitte aka Bietje zei

Leuk he, die randjes haken. Ik doe ook mee, maar niet een hele deken. Jouw kleuren zijn super lief en toch ook weer stoer. Prima combi.

Birgitte aka Bietje zei

Leuk he, die randjes haken. Ik doe ook mee, maar niet een hele deken. Jouw kleuren zijn super lief en toch ook weer stoer. Prima combi.

artisoo zei

creatieveling die je bent

Annemieke zei

Je hexagonnen top ziet er al erg mooi uit en het haakproject klinkt erg leuk , ik ga gauw even kijken.
Groetjes
Annemieke