donderdag 23 januari 2014

Heel veel nieuws...

Afgelopen weekend zijn we naar de groothandel geweest en dat is gewoon verschrikkelijk om daar naar toe te moeten gaan. haha Nee hoor, het is altijd een feestje om daar rond te mogen lopen. Eigenlijk zouden ze daar de mensen moeten verplichten om slabbetjes te dragen want je ziet daar zulke mooie stofjes dat je bijna gaat lopen kwijlen. We hebben zo als gewoonlijk erg ons best gedaan om weer een mooie serie stoffen in te kopen.  Kijk maar eens naar deze selectie:


 Dit zijn een paar van de ingekochte Moda stoffen van de serie Vin Du Jour. Er schieten allerlei ideeën door mijn hoofd waarvoor ik deze stoffen voor kan gebruiken. Wat is het toch een heerlijke hobby.
 
Ook kwam ik deze Charm Pack tegen bij de groothandel. Zo leuk.
 
  
Er zitten 42 lapjes in ter grootte van 12.5 x 12.5 cm. Toen we thuis kwamen kon ik me niet meer inhouden en ben gelijk met deze stofjes aan de slag gegaan. Ik heb er een leuke zigzag loper van gemaakt.

 
Misschien vind je het wel leuk om ook zo'n zigzagloper te maken. Ik heb de werkwijze op papier gezet en stuur deze bij aankoop van de Charm Pack mee.
De Charm Pack waar ik deze zigzag loper van gemaakt heb staat in mijn webwinkel net zoals de nieuwe stofjes.
 
 
Groetjes en een fijne dag,
Mascha 

5 opmerkingen:

Ineke zei

Geweldige mooie stoffen!!!

Liefs, Ineke

Marjan zei

Oei, wat mooi allemaal, Mascha!

Rennie zei

Prachtige stoffen en wat een leuk idee om met een charmpack te doen.

ria vogelzang zei

Weer prachtig!!!

Anoniem zei

Wat een voorrecht om daar rond te lopen. Je hebt weer mooie lapjes uitgezocht