zondag 13 november 2011

Van alles wat...

Zijn ze niet leuk...deze nieuwsgierige kerstmuizen. Kon het weer niet laten om ze te maken. ha ha.
Ze zijn ook zo grappig.Ik weet het, de laatste tijd ben heb ik best wel wat tijd gestoken in kerstprojectjes terwijl gisteren onze lieve, lieve, lieve Sinterklaas voet aan wal heeft gezet in Nederland. Toen ik gistermorgen boodschappen ging doen merkte ik gewoon dat de kleine kinderen gespannen waren. Er was zelfs een jongen die zijn moeder opjoeg om op tijd voor de buis te zitten om de intocht te volgen; want Sinterklaas kon het zeker zien als hij daar niet zat. Niet alleen kleine kinderen hebben naar de intocht gekeken. Ook volwassenen, want gisteren op een verjaardagfeest gafe de helft van de mensen toe gekeken te hebben en die hadden echt geen kleine kinderen meeer! Ha ha, en ik zal het ook maar gelijk bekennen, ik heb ook gekeken! En het was weer erg leuk. Om het een beetje goed te maken met Sinterklaas dat ik al zo met kerst bezig ben geweest, heb ik wat cadeau acties gemaakt. Dit zijn zes verschillende Quilt Project Boxen gevuld met allemaal hebbedingetjes die ook nog goed van pas komen speciaal voor quiltliefhebbers.Er is ook een Box gevuld voor viltliefhebbers.


Zo weet Sinterklaas dat ik hem een warm hart toedraag.

Omdat ik zo druk ben geweest met dit allemaal heb ik helaas geen Civil War blokken kunnen maken voor de update van morgen. Ooohhh, als ik nu maar niet mee moet naar Spanje!!!

Groetjes en een hele fijne dag,
Mascha

21 opmerkingen:

katrien zei

Wat een leukerds.
Mooie boxen.

Marjan zei

Dat ziet er allemaal uit om te smullen, Mascha! Wie weet wat de Sint nog van plan is...
Ja, ik (dit jaar 50 geworden... maar sta wel weer in het Grote Boek...) zat ook voor de buis gisteren en ik heb weer genoten!

carina zei

Hoi mascha dat zijn de zelfde vilt stofjes die ik heb gekocht. Jij maakt er wel hele leuke muisjes van!
Ja leuk he die reacties van die kinderen op sint. Ik loop dan echt mee te genieten. Mooie gevulde dozen heb je samengesteld. Groet carina

Unknown zei

De kersmuizen zijn hartstikke leuk! groetjes Berbel

Beertje Zonn zei

Wat een leuke Kerstmuizen.
Beren groetje van,

Beertje Zonn

Lida zei

Je was niet de enige die het druk had en dus geen blok heeft om te showen, maar die mooie gevulde bakken zijn heel appetijtelijk geworden en als die door Sint worden rondgebracht komt het zeker goed. Mijn Mams(93) zat ook te kijken en genoot van alle plaatjes van Dordrecht, veel plekjes waar ze al jaren niet meer is geweeest! Helaas ik was borduren dus heb niets gezien, maar komt wel goed hoor! Leuke muizen!
Fijne dag
Lida

Johanna Zweden zei

Wat zijn ze schitterend en die doos ik ben er helemaal weg van, dat is zo een schitterend cadeau
Fijne dag groetjes Joke

AnitaS zei

Leuk zijn die muizen geworden. En zo'n mooie gevulde box is zeker een mooi cadeau.

Gerda Hartman zei

Ik vind het allemaal enig die pakketten. Ben nog met de Sint en Pieten bezig en ieder jaar denk ik weer: ik moet eerder beginnen, maar ik heb ook drie kinderen jarig op het eind van het jaar en dat gooit vaak roet in het eten. Prachtig die cadeauboxen. Civil War komt vast wel weer. Je bent hartstikke druk geweest met alles.

Plakhuis zei

Alles is zo leuk in je webwinkel. Ik kan amper kiezen. Elke keer is er weer iets leuks! Gelukkig is het snel december en kan ik ze ook weggeven. En weer nieuwe maken;-).

carine zei

hele leuke muizen, die wil ik ook wel in mijn collectie hebben hoor! ga eens neuzen op je webwinkeltje. Groetjes Carine

Willy zei

Voor zulke muizen hoef je niet bang te zijn, wat zijn ze leuk!
Als het even kan zit ik ook bij de tv voor de aankomst van Sint. het blijft leuk en dit keer spannend hoe de nieuwe Sint het zou doen, ik vond 'm leuk!

Gert zei

Schattige muizen! En met Sinterklaas is het volgens mij net als met Koninginnedag: iedereen kijkt volgens mij toch altijd wel even naar de tv (hoewel ik moet bekennen het dit jaar niet gezien te hebben, omdat ik mocht werken)

Esther zei

Schattige kerstmuizen en je gevulde dozen zijn er erg leuk en verzorgt uit, fijne week groetjes Esther.

Erica zei

Sint vergeeft het je vast als hij die leuke kerstmuizen ziet LOL En hier volgt het hele gezin (de jongste is 20...) gewoon het Sinterklaasjournaal: hartstikke gezellig!

Guusje, zei

Wat heb je leuke muizen gemaakt geweldig en die pakketjes die kan sinterklaas niet weerstaan. En ach de Civil War komt volgende maand wel weer.

sylvia zei

wat een skeetjes van muizen!!
Moet tot mijn schande bekennen dat ik helemaal vergeten ben naar de Sint te kijken. Gelukkig kwam hij nog even in het journaal: tis wel een 'vlotte' Sint, he, duidelijk verjongingskuurtje ondergaan.....;)

Hennie zei

Schattige muisjes en wat een leuke boxen heb je gemaakt, je Civil War kan best even wachten hoor ! ! !

Groetjes Hennie.

Ulla's Quilt World zei

Hi! Greetings from Finland! Your quilts are so fantastic! It's so nice to find other quilters all around the world! :)

Reny zei

Heb inmiddels het patroontje van de muizen ontvangen. Dank je wel voor de snelle levering. Ga er binnenkort mee beginnen.
Groetjes, Reny

Anoniem zei

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your createdbymascha.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com