donderdag 12 januari 2012

Ben mijn schoenen kwijt...

Ben mijn schoenen kwijt want ik loop er constant naast van trots. Wat heb ik al veel reacties gekregen op de give away. Ik had zelf gedacht dat het iets meer zou zijn dan de normale aantal reacties maar dat het er zoveel meer zouden zijn had ik niet durven dromen. Het is zo leuk om ook de reacties te lezen van iedereen. Ik heb zelfs een gedicht ontvangen. Maar ook dat iemand doorgegeven heeft dat ze op 15 januari jarig is en dat het toch wel een heel leuk cadeautje zou zijn. ha ha. Wat ook geweldig is dat de stille lezers onder ons ook een kansje willen wagen en daarom ook reageren. En er komen ook reacties van mensen die ook een weblog hebben die ik nog niet ken. Ik heb deze allemaal toegevoegd aan aan mijn lijstje om te volgen. En..... er doet zelfs een man mee met de loterij! Hoe leuk is dat!  Ik had eerst een hexagonbakje gepakt om de lootjes in te doen. Maar die was al heel snel veel te klein.


Nu heb ik maar een mandje gepakt want daar kunnen nog wel wat lootjes bij!Dus heb je nog niet gereageerd... het kan nog. Mocht het niet lukken om een reactie te plaatsen via deze weblog stuur me een mailtje, dan komt het ook goed.

Ik vind het wel spannend, hoor! En wens iedereen heel veel succes met de give away en tot zondag!

Groetjes Mascha

18 opmerkingen:

inge zei

spannend!!!!!

Gerda Hartman zei

Mascha, helemaal terecht hoor dat er zoveel mensen reageren. Ik vind het zo leuk voor je. En je houdt zo de spanning erin!

Anja.M zei

Wow ! 100 reacties al.
Ben heel benieuwd.

Esther zei

Leuk en spanned voor je, tot zondag, groetjes Esther.

mieke zei

Inderdaad leuk zoveel reacties en meteen wat extra volgers.
Dat is ook altijd weer leuk.

Ria zei

Natuurlijk ben ik ook bezig met de huisjes. Daarom wil ik ook graag een gokje wagen om de mooie stofjes te winnen.

Groetjes ria

Els zei

Spannend, al die leuke reacties op je blog;) Ik doe ook graag mee:)

Sieneke zei

hoi ,Mascha
wat zul je verast zijn geweest met zoveel leuke reacties,op je blog,
leuk hoor en geniet er van ,gr sieneke

katrien zei

Toch leuk al die reacties.

AnitaS zei

Fijn dat je zoveel reacties hebt gekregen.

Borduurnaald zei

Super wat een reacties ........ vind het ook weer spannend, het is een leuke give-away.

Hartelijke groet, Borduurnaald

Ellen zei

Wat een leuk berichtje met verhaaltjes achter de reacties voor de give-away, echt heel tof om te lezen en wat gaaf zoveel reacties, je houd de spanning er nog lekker in zo ;-)
Fijn weekend,
Groetjes, Ellen

witje zei

ben ook bezig met dehuisjes dus maar hopen
fijn weekend
groet
Djoekie

Carin zei

Dat krijg je ervan als je zulke leuke lapjes weg geeft... wie wil die nu niet winnen LOL

Anoniem zei

Wat leuk Mascha, kijk je wel uit zo zonder schoenen in een huis van lapjes en spelden enzo kan dat heel gevaarlijk zijn ;o)
Succes met de loterij!!!!

Betsie zei

Hallo, mijn excuus dat ik niet op dit berichtje reageer.
Sanoma heeft ons op alle mogelijke manieren geschoffeerd en doet dat nog steeds. Hiermee maakt een groot bedrijf misbruik van haar macht.
Als wij dit toelaten komt niet alleen Sanoma hiermee weg maar is dit tevens een boodschap voor andere bedrijven: zij weten dan dat de klanten toch niets zullen ondernemen. Dan kan het om bedrijven gaan die diensten of producten aanbieden die veel belangrijker zijn dan onze blogs.
Dit is ontoelaatbaar, maar ieder individu alleen staat machteloos. Om die reden hebben Margo en Roberto het initiatief genomen een groep te vormen die gezamenlijk kan optreden. Wij willen je vragen je hierbij aan te sluiten.
Je zult het misschien te druk hebben om iets te doen, dat is geen bezwaar. In een groep zijn er altijd enkelen die handelen namens de hele groep. Hoe groter de groep is hoe slagvaardiger hij kan opereren, hij kan ook individuele acties ondersteunen.
Wanneer je de acties van Sanoma ontoelaatbaar vindt en je bij de groep wilt aansluiten kun je dit als volgt kenbaar maken: reageren onder het bericht: http://uitwijkpost.wordpress.com/2012/01/12/handtekeningenactie-gedupeerden-van-webstreepjelog/
Een prettig en ontspannen weekeinde.
Groet

Anoniem zei

hello Mascha, ik zie mijn reactie niet op je blog.Ik zou toch ook zo graag een kans wagen voor de give away. Bedankt ook voor de mooie en leuke blog en de verhalen.
Groetjes
Flory

Erica zei

Nou, dat mandje zal wel vlug helemaal vol zitten LOL