dinsdag 14 augustus 2012

Ik mis de Olympische Spelen...


Ik heb helemaal afkickverschijnselen nu de Olympische Spelen afgelopen zijn. Tijdens de Olympische Spelen stond de televisie van 's morgensvroeg tot 's avonds laat aan. En nu als ik de telvisie aanzet: geen Olympische Spelen. Goh, wat mis het. Heerlijk naar sport kijken en ondertussen heel wat steekjes zetten. Zo ben ik met verschillende projectjes bezig geweest want ik kon, zoals gewoonlijk, niet kiezen. Een voordeel hiervan is wel dat de alles toch langzamerhand aan het groeien is.  Zo ben ik ook met mijn vingerhoedjesquilt bezig geweest en heb daar weer een ronde aangemaakt.


Omdat ik het nog steeds leuk vind om hieraan te werken heb ik alweer heel veel vingerhoedjes getekend en geknipt. Dus ik kan voorlopig vooruit.

Groetjes en een fijne dag,
Mascha

14 opmerkingen:

AnitaS zei

Ik vind het ook jammer dat het afgelopen is. Door mijn gedwongen zitten had ik een afleiding nodig. Mooi worden je vingerhoedjes.

katrien zei

Wat is ie al leuk.
En de OS heb ik niet echt gevolgd.

Hubertine zei

Herkenbaar!!! Je kon bij het WK voetbal en de OS zo lekker handwerken!!

Marion B. zei

De spelen mis ik niet haha, maar je vingerhoedjes zijn ze wel waard.

Esther zei

Wat is hij prachtig. Groetjes Esther,

Tineke zei

Heel herkenbaar, met verschillende werkjes gelijk bezig zijn. Je vingerhoedjesquilt wordt wel heel erg leuk. Hoe groot ga je hem maken?

Pauline zei

Ook hier gingen we van het voetbal, Wimbledon, Roland Garos, Tour de France naar de Olympische Spelen, een zomer vol beweging, een kleurige beeldscherm vol sportieve prestaties, het is dus wel even wennen dat dat nu zomaar voorbij is.
Je vingerhoedjes zijn enig, wat is het toch een leuk project.

Gerda Hartman zei

Ik zei hier ook al dat er veel mensen in een gat zullen vallen nu het afgelopen is. Je hebt al heel wat vingerhoedjes. Hij groeit lekker zo!

Marjan zei

O, wat wordt hij prachtig! Inderdaad: wat konden we lekker handwerken bij al die sport op TV... 't Is echt even wennen zonder!

Lida zei

Hij wordt leuk! En je blommen zien er ook gezellig uit op het gras! Nu lekker buiten zitten en genieten van steekjes in de zon! Groetjes
Lida

inge zei

wat een schitterende versie!

Roos zei

Het nadeel van het bezig zijn met zoveel verschillende projecten is dat ze zo 'langzaam' groeien, maar ik zou er niet aan moeten denken om maar met één ding bezig te zijn.Je hoedjes worden prachtig Mascha.
Groetjes Roos

Guusje, zei

Mooie vingerhoedjes en hier nog Eentje die de spelen erg mist

Het zonnetje in huis zei

Hallo Mascha,

Oh komen er nog vingerhoedjes bij dan ? Ik dacht dat de quilt af was, hij is zo al zo mooi, dus gaat alleen maar knapper worden :-)

Groetjes, Jaimie