vrijdag 27 september 2013

Nieuwe producten...

Er zijn een aantal nieuwe producten en bovendien heb ik ook nog een mededeling. Laat ik maar beginnen met de nieuwe producten. Het is zo leuk en lief dat ik eigenlijk niet weet hoe ik moet beginnen vandaar dat ik maar de foto laat zien dan kunnen jullie meteen ook meegenieten.

Mag ik aan jullie voorstellen: de muizen Lizzy en haar vriendje Lucas!
 
 
En wat dacht je van deze eigenwijze en grappige elandjes Rudy & Moosy!

 
 En dan niet te vergeten onze Blacky de kat!

 
 Nu moeten jullie niet denken dat je ze zo kant en klaar kan bestellen, want dat is natuurlijk niet de bedoeling. LOL. Het zijn complete pakketjes om deze leuke vrienden zelf te maken!
We hebben ook onze houten knopen collectie uitgebreid. De nieuwe knopen hebben een doorsnee van 40 mm, 30 mm en 25 mm.
 
 
Nu de mededeling! Op 12 oktober 2013 wordt voor de 5e keer een quiltdag georganiseerd in Helmond. De dag is van 10.00 tot 16.00 uur en zit vol met quilt activiteiten voor de deelnemers, maar ook voor belangstellenden is er van alles te bewonderen.
Tijdens deze dag zijn diverse quilts te zien van de deelnemers middels een Show & Tell. Loop vrijblijvend binnen en bewonder de diverse creaties. Wij van Created By Mascha zijn een van de drie quiltwinkels die daarbij zijn uitgenodigd. Dit is iets waar we al weken naar uitkijken om al die mooie quilts te gaan bewonderen en om quiltvriendinnen te mogen ontmoeten. Mocht je een van de deelnemers zijn of je komt even een kijkje nemen, dan ben je van harte welkom op onze stand! Indien je interesse hebt in één van de producten uit onze webwinkel, laat het dan even weten; we zorgen dan dat we dit meenemen. Ook bestellingen kunnen vooraf worden doorgegeven, deze zullen dan voor je klaarstaan; hiermee kun je besparen op eventuele verzendkosten. Je kan me mailen op info@createdbymascha.nl
 
Groetjes en een fijne dag,
Mascha

1 opmerking:

Pauline zei

Wat een schattige pakketjes heb je! Veel succes en plezier op de Quiltdag in Helmond!