vrijdag 3 januari 2014

Het haakfeest gaat beginnen...

Allereerst wil ik iedereen het allerbeste wensen voor 2014, een goede gezondheid, veel geluk en een jaar vol met creativiteit.
 
Vandaag begint de Crochet Along! (jullie hebben het vast al ergens gelezen, anders klik hier maar even op). Ik vind het zo leuk, want ik heb zelf ook een groepje met dames die vrolijk met mij meehaken. Deze dames hebben zelf geen facebook of weblog maar ik zal regelmatig ook hun haakwerk showen. De dames heten: Ada, Elly, Ina, Kitty, Marjet, en Mascha natuurlijk.
Ons eerste opdracht was het uitzoeken van de wol en de kleurtjes. Tjonge, dat was best wel lastig om een mooie kleurencombinatie uit te zoeken. Elke dag verander je toch weer van gedachten totdat het gewoon te gek werd. Dus zaterdag voor kerst de knoop doorgehakt en de wol besteld want dan heb ik het in iedergeval voor 3 januari in huis dacht ik nog. Maar ding dong, daar ging de bel op kerstavond en daar stonden niet de drie wijzen voor de deur, maar de bezorger van mijn wol. Jeetje, wat ben ik blij met mijn kleurtjes. Ik ga de deken haken met het merk Stylcraft DK en dit zijn mijn kleurtjes.

 
Nou zag ik op facebook een heel leuk patroon van een gehaakte col voorbij komen en omdat ik al een tijdje niet meer gehaakt heb was dit een ideaal werkstuk om alvast mee te oefenen. In twee dagen tijd heb ik deze col met vlechtwerk gemaakt. Kon gewoon niet stoppen omdat ik gewoon erg nieuwsgierig was hoe het zou worden. Nou, dat heb ik geweten, want ik heb er gewoon een beetje spierpijn van haha.
Dit is hem dan...

 
 
Zo zie je maar weer dat ik het haken helemaal niet verleerd ben en kan met een gerust hart vandaag beginnen aan de strependeken. Zo'n zin in.
 
Toch ook nog even wat nieuws van mijn webwinkel !
 
Zoals elk jaar na het vieren van oud en nieuw, zijn we druk bezig met het inventariseren van de voorraad voor de balans. Tegelijkertijd ruimen we ook het een en ander op. We hebben besloten om de paper piece malletjes van Patchwork With Busy Fingers te vervangen door een ander merk. De reden voor dit besluit is dat het nieuwe merk in verhouding minimaal 25% goedkoper is voor u, met behoud van de kwaliteit. En bij ons staat u voorop!
Alle malletjes van Patchwork With Busy Fingers zijn daarom met 25% afgeprijsd. Neem gerust een kijkje want we hebben een groot assortiment beschikbaar.

 
In de nieuwe serie zijn de templates bij de malletjes niet meer leverbaar; hier dus uw kans om met flinke korting toch nog deze templates aan te schaffen.
De producten zijn in hier (klik) te vinden.
 
Groetjes en tot de volgende keer,
Mascha

5 opmerkingen:

AnitaS zei

Mooie kleur wol. Ik zit ook in de aansalg.

Annie Kingma zei

Mooi garen, ik twijfel nog, maar heb alvast het eerste patroon opgeslagen
Groetnis Annie

Guusje, zei

Wat een mooie wol heb je uitgezocht leuk dat je ook mee gaat doen samen met meerdere dames. De sjaal is erg leuk geworden.

Ineke zei

Leuke kleurtjes en dat je ook mee doet! Ik ben toch maar overstag gegaan, mijn dilemma is de kleur waar ik mee ga beginnen, zit elke keer van kleur te veranderen. Inmiddels zijn er al verschillende strepen te zien op Fb, maar ik moet nog beginnen. ;-)

Liefs, Ineke

Marjan zei

Wat een mooie kleurtjes! Veel haakplezier!