woensdag 7 oktober 2015

Morgen 8 oktober!!!!
 
 
De Handwerkbeurs in Rijswijk komt steeds dichterbij en Created By Mascha is natuurlijk van de partij.
 
We hebben standnummer 21 en zouden het heel erg leuk gezellig vinden als jullie ons komen bezoeken. We hebben een aantal pakketten en patronen, die hun primeur hebben op deze beurs.
 
Het eerste ontwerp van Hans met de prachtige naam Connecting Boxes.
 
 
Natuurlijk hebben wij er mooie pakketten van gemaakt.
 
Erwin De Sneeuwman is op het handwerktoneel verschenen.
Deze coole sneeuwman is niet alleen uit verschillende materialen samengesteld, maar is een combinatie van vele technieken. Bovendien een van het duurzame soort: hij smelt niet, zelfs niet bij de haard!
 
 
Ook spiksplinternieuw is de Hartenslinger van vilt. Deze slingert de liefde je huis in!
 
 
En voor de haaksters onderons....We hebben er weer eentje!!!
Bella de Beer!!
 
 
Oh ja, Puck nemen we vanzelfsprekend ook mee.
 
 
Mocht je naar de beurs komen en wil je dat we iets voor je meebrengen om te bekijken of om alvast te bestellen, stuur dan een mailtje naar info@createdbymascha.nl. We kunnen niet alles meenemen en het zou jammer zijn als we je moeten teleurstellen.
Let er wel op dat het Atelier Created By Mascha op 9 en 10 oktober gesloten is vanwege de handwerkbeurs. Volgende week zijn we weer gewoon open en is iedereen daar opnieuw van harte welkom. Mocht je niet komen en een bestelling willen plaatsen in de webwinkel: geen probleem, bestellingen worden zoals jullie van ons gewend zijn zo snel mogelijk verstuurd.
 
Groetjes en tot ziens op de Handwerkbeurs of in ons atelier,
 Mascha

2 opmerkingen:

Marguerite zei

Veel plezier op de beurs.

Yolanda zei

Mascha en Hans,
Deze keer kom ik niet, hebben een bruiloft op Terschelling..... maar als jullie straks weer in Nieuwegein zijn kom ik kijken bij de quilt van Hans. Heel veel succes.... en tot gauw