donderdag 23 augustus 2012

Ben helemaal happy

Een mens kan van allerlei dingen gelukkig worden, maar wil je een quiltster hellemaal happy maken dan is dat wel met leuke stofjes.


En hier bij Created By Mascha zijn er nieuwe stofjes gekomen dus ik zit hier met een enorme big smile deze nieuwsbrief te tikken. Echt hoor, durf gewoon niet in de spiegel te kijken want die zal me helemaal verblinden met die grote glimlach van me. Maar ja, wat wil je met deze mooie, leuke en lieve stofjes die je constant hoort roepen gebruik mij voor je nieuwe project. Nee, mij. Nee, mij......Echt onweerstaanbaar gewoon. Ha ha, ik heb om heel eerlijk te zijn in een paar stofjes al de schaar in gezet. huh.
 

Wil je de nieuwe stofjes eens goed bekijken kom gerust langs in mijn webwinkeltje, jullie zijn van harte welkom!! En als je kijkt bij Nieuw in de Collectie zie je de nieuwste producten. handig, he?! En voor alle stof geldt nog steeds de prijs van Eur. 3,50 per fat quarter (andere afmetingen zijn uiteraard ook mogelijk). Ik wens jullie alvast veel kijkplezier!

Groetjes en een fijne dag,
Mascha
7 opmerkingen:

Wilma Kuin zei

haha,... natuurlijk zet je hier meteen de schaar in!!
:o)

Esther zei

Ooo ze zijn prachtig maar evn doorsparen, ik heb net mijn zakgeld :-) aan tilda lapjes op gemaakt. Groetjes Esther,

AnitaS zei

Dat jij zomaar tussen al dat moois mag zitten.

Marion B. zei

Wat een schattige stofjes.

Anoniem zei

leuk te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe stofjes, ze zien er weer prachtig uit.....

Nanske zei

Hele mooie stoffen aan een hele mooie prijs...
Ben benieuwd wat je ermee maken zal...
Groetjes...

Pauline zei

Ik kan me je grijns voorstellen, wat een beeldige lonkende stofjes. Geniet nog maar even goed, voor deze prijs vliegen ze zo je winkel uit!