donderdag 9 augustus 2012

Het is toch wel jammer dat de zomer niet echt zomer wil zijn. Ik heb toch liever zon en warmte. Lekker buiten zitten tot de late uurtjes. Nee, nu hebben we regen en zitten we elke avond binnen. Hiermee wil ik niet zeggen dat we het minder gezellig hebben, maar het is toch anders en zeker omdat het zomer is. Wat wel weer mooi is aan dit weer is dat de bloemen net zo hard groeien als het onkruid in de tuin. Onkruid is minder leuk maar de bloemen zijn geweldig. Kijk maar.


Ha ha, was het maar waar dat met een flinke bui regen je naar buiten kan gaan om deze leuke bloemen op te rapen. Wat zal mijn bloementop groeien, zeg.  Zoals je ziet heb ik het project hexagonbloemen weer opgepakt en zijn er weer wat bloemen bij gekomen. En ben al bezig om deze weer aan het bloemenveldje toe te voegen.

Ben blij dat ik het naaldje en draadje weer opepakt heb.

Groetjes en een fijne dag,
Mascha

8 opmerkingen:

Esther zei

Wat heb jij bijzonder leuke bloempjes in je grasveld :-) ze zijn Prachtig, ik mis de zon ook gelukkig schijnt hij hier vandaag. Groetjes Esther.

Gerda Hartman zei

Staat enig zo, maar laat ze maar niet ligeen, hier krioelt het bij tijd en wijlen van de slakken in het gras. Stel dat ze aan je bloemetjes beginnen. En dat doosje, ga je die ook verkopen? Enig!

AnitaS zei

Leuke bloemen erbij. Ik ben wel blij dat het niet zulk mooi weer is, i.v.m. mijn gipsen been.

Ansje zei

Hahaha je zal gek staan te kijken na een regenbui:-) Dat doosje is enig zeg! Groetjes Ansje

Wilma Kuin zei

Oh zulke vind ik niet in mijn tuin,...
:o)

Roos zei

Haha, gelukkig zijn wij niet de enige met het onkruidprobleem, ik heb alleen niet zo'n mooie bloemetjes in het gras.
groetjes Roos

Yvonne aka sommeke zei

Prachtige bloemekes! Smaakt zeker naar meer? ;-)

Marjan zei

Leuk weer, je bloemetjes! Groeit toch lekker door zo!