zaterdag 2 november 2013

Een nieuw projectje...

Al enige tijd ben ik al tot over mijn oren verliefd op deze mooie stofjes.
 

Ze zijn van Moda, 3 Sisters, Lario.
 
Elke keer maar naar deze stofjes kijken en even aaien. En maar zuchten en fluisteren wat zijn ze toch mooi, he! Maar van de week heb ik besloten dat ik maar eens actie moest ondernemen. Niet meer aaien en kijken. Nee, ACTIE! Even wat gekeken op internet daarna het rolmes gepakt en roets, roets en nog eens roets en van deze mooie lappies vierkantjes gesneden. Want die heb ik nodig om een leuke tafelloper te maken.


Ik heb ondertussen al heel wat vierkantjes aan elkaar gemaakt. En vandaag mag ik nog de laatste viekantjes eraan maken en dan kan ik lekker gaan dubbelen en wie weet ook alvast een start maken om het door te quilten. Het is er in ieder geval wel weer voor. Oh, ik kijk er nu al naar uit. Lekker achter de naaimachine en een gezellig muziekje op de achtergrond en een beker met warme chocolademelk erbij. Jammie!
 
Van de week heb ik ook nog een blok gemaakt voor de meebreideken want de breipennen tikken ook nog door.
 

Soms tijdens het breien denk aan Molly van de Harry Potter films. Weet je waarom?! Nou, die doet van alles en op de achtergrond zie je dat er twee breipennen drukken bezig zijn om een trui te maken. Oh, elke keer als ik dat zie ben ik zo jaloers. Ik wou dat ik die magie ook had!! Zeker nu ik met de laatste blokken bezig ben en erg uitkijk naar het einde hiervan. Ja, de laaste loodjes, he.
 
Groetjes en een fijne dag,
Mascha

7 opmerkingen:

Lida zei

Leuke stofjes en een tafelloper erbij maakt de herfst gezellig! Fijn weekend,
Lida

Annie Kingma zei

Heel lieve en leuke stofjes.
Mooi zo de tafelloper
Fijn weekeinde
Groetnis Annie

Balsemien zei

Het zijn prachtige stoffen Mascha! Ik heb er ook een paar van...

Marjan zei

Inderdaad erg mooie stofjes, Mascha! En het wordt dan ook een schitterende tafelloper. Succes met de laatste breiloodjes... de deken moet er inmiddels in z'n geheel geweldig uitzien!

Guusje, zei

Wat een mooie stoffen en het blok van de deken ook al zo mooi. Nou ik zou Molly ook wel hier willen hebben wat zal er dan veel gedaan worden....

Nanske zei

Hele mooie stofjes...
En heb ik nou net dezelfde loper gemaakt.
Maar met herfststofjes.
Heb die met een tutorial van Missouri quilt star gemaakt...Jij ook?
Groetjes,nanske.

Roos zei

Wat een heerlijke stofjes Mascha en succes met het quilten van je tafellopertje.

Groetjes Roos