zondag 2 oktober 2011

Oostenrijk en vingerhoedjes...

Eind augustus zijn we met vakantie naar Oostenrijk geweest en hebben het daar heerlijk gehad. Wat is dat toch een mooi land. Natuurlijk had ik allerlei projectjes meegenomen, want zonder mijn lappies en draadjes kan ik niet. Hoezo, ik ben verslaafd?!
Zo had ik ook mijn vingerhoedjes meegenomen en heb daar dan ook flink wat exemplaren aan de groeiende lap genaaid. En hij is echt wel gegroeid, van zes naar negen blokken. Nu had ik daar een fantastisch idee om een foto te maken boven op de berg. Zodat jullie ook van het geweldig uitzicht kunnen genieten. Alleen was het iets moeilijker dan ik vewacht had, want boven op de berg was er een windje die voor een hoop lol zorgde. We hebben echt heel veel foto's gemaakt, maar elke keer ging het weer mis. Het lapje bleef niet liggen, het lapje wapperde weer en ga zo maar door. Ik heb nog nooit zo moeten stoeien om leuke foto te maken. Nou, leuk zijn ze wel, hoor. Kijk maar:

Dit was trouwens maar een kleine collectie van de foto's die we gemaakt hebben. Maar hoop dat jullie toch wel kunnen zien dat het lapje echt wel gegroeid is.

Heel even voor de mensen diegeen nieuwsbrief ontvangen van Created By Mascha. Er zijn heel wat nieuwe spulletjes binnengekomen. dus als je een kijkje wilt nemen jullie zijn van harte welkom.Groetjes en een hele fijne dag,
Mascha

17 opmerkingen:

annemieke zei

Leuk je vingerhoedjes in blokjes verdeeld. Gr Annemieke.

Esther zei

Leuke foto,'s groetjes Esther.

katrien zei

Leuk je hier terug te vinden.

Willy zei

Hej Mascha, ik stond ook op een berg afgelopen week, maar zonder vingerhoedjes. Leuke foto's en de vingerhoedjes zijn ook mooi verwerkt in de blokken.
Je kunt me vinden bij hejtjorven.blogspot.com
Fijne week, groetjes

Lida zei

Leuke foto's en natuurlijk waait het boven! Maar we kunnen duidelijk zien dat er drie blokken bij gekomen zijn en nee we zijn niet verslaafd, wij hebben een obsessie! Dat klinkt toch veel beter! Dus jij bent geobsedeerd! Zo en geniet er maar van, ik hang momenteel helemaal in de borduur obsessie, gaaf toch! Groetjes
Lida

AnitaS zei

Zo zijn de foto's veel leuker geworden. Je vingerhoedjesquilt groeit al aardig. Leuk idee om hem in blokken te verdelen.

Hubertine zei

Net zo'n lappendeken als de achtergrond!!! Echt super leuk je vingerhoedjes!!!

Roos zei

Dit is toch veel leuker dan dat zo'n foto in 1 keer lukt.....
Ik vind je lap geweldig worden.
Groetjes Roos

inge zei

leuk zeg, die vingerhoedjes op reis!

Guusje, zei

Wat een leuke foto's van de vliegende vingerhoedjes. Zo te zien wordt hij mooi en hij is al best groot. Leuke nieuwe spullen heb je erbij in je winkeltje.

Quiltpassion.blogspot.com zei

Het zijn inderdaad leuke foto's geworden. Wat een leuk idee om er sashings tussen te doen. Het ziet er mooi uit.
Groetjes, Cisca

Joyce zei

Meid wat sta je daar lekker uit te waaien.....:o)))))

Johanna Zweden zei

Fijn dat je weer terug bent Mascha zet je meteen op de lijst, want ik miste je heel erg.
Groetjes Joke

Edith zei

Wat een leuke fotoserie!

Marjan zei

O geweldig, die foto's! Maar het uitzicht én je prachtige vingerhoedjeslap komen helemaal over hoor! Schitterend!

Marleen zei

ha Mascha, handig dat je een bericht achtergelaten hebt bij mij. Nu heb ik je weer teruggevonden. Fijn dat je er weer bent.Kunnen we weer blogcontacten. groeten marleen

carina zei

Leuk dat je er weer bent. Lachen die foto serie! Kan me helemaal voorstellen hoe je daar boven stond ja nu nee nu aahhhh. Nou blij dat ik je weer kan volgen ik heb me weer aangemeld hoor!