woensdag 14 december 2011

The Civil War...

Vandaag begon de dag al vroeg, mijn DH en ik hadden om 7.30 uur een afspraak bij de tandarts voor de halfjaarlijkse controle. Moet lood in m'n schoenen ging ik daar weer heen want ondanks dat het een hele aardige man is die ontzettend lief en geduldig is, is het niet mijn favoriete uitje. Zeker niet na die nachtmerrie van vanacht. Diezelfde aardige man heeft me de hele nacht achtervolgt met de boor en zijn spiegeltje. Ik heb me drie slagen in de rondte gerend om maar weg te komen. Ik was helemaal gesloopt toen ik wakker werd. Deze nachtmerrie heeft er voor gezorgd dat ik de zenuwen bijna niet meer onder controle had. En wat blijkt alle zenuwen zijn voor niks geweest want alles was pico bello in orde. En als je denk dat ik de volgende keer relaxter naar hem toe ga: welnee, ik moet er nog steeds niks van hebben. Moest wel stiekum een beetje lachen toen hij het spiegeltje pakte!

Maar jullie komen natuurlijk niet voor mijn tandarts avontuur maar voor The Civil War. Als eerste wil ik mijn nieuwe Civil War stofjes laten zien die ik op de handwerkbeurs heb gekocht in Rotterdam.


De vorige update had ik helemaal niks om te laten zien. Deze update heb ik twee blokjes gemaakt. Ik heb dus een superscore ten opzichte van de vorige keer. Niet slecht, al zeg ik het zelf.

De eerste is een makkelijk blokje, Yankee Papers.


Het tweede blokje vind ik zelf een beautie, Victuals.


Ik wil ook nog iets doorgeven aan jullie dat ik dit jaar geen updates meer zal plaasten van The Civil War. Daar heb ik helemaal geen zin meer in. Maar wees gerust, volgende jaar doe ik weer mee!! Ha ha. Goh, wat een humor!

Dit ben ik steeds vergeten te vertellen aan jullie, dat ik ook meedoe met het bouwen van huisjes. Nog één nachtje slapen en dan kunnen we beginnen. Ik heb de cementzakken en cementmolen al klaar staan.Groetjes en een hele fijne dag,
Mascha

22 opmerkingen:

AnitaS zei

Ik ben hetzelfde hoor, doodsbang voor de tandarts al doet hij niets. Je blokjes zijn weer mooi geworden. Hier heb ik het bouwmateriaal ook al klaar liggen. Leuk he om te bedenken dat zoveel mensen meedoen. Fijne dag vandaag.

Marjan zei

O ja, die tandartsbezoeken... ik herken iets...
Fraaie lapjes heb je erbij! En je blokken zijn weer erg mooi: vooral het tweede vind ik inderdaad schitterend. En die huisjes... ik kon er ook geen weerstand aan bieden!

Annelies zei

Ach, bij mij moet er meestal wat gebeuren als ik bij de tandarts ben en ik heb er geen moeite mee. Misschien wel doordat ik al zo vaak behandeld ben.
Het zit er voor jou weer op. Lekker hoor !
Mooie blokken heb je er bij.

Esther zei

Zoooo herkenbaar het verhaal van de tandarts, ik ben gelukkig net geweest en kan ook weer opgelucht adem halen. Wat een mooie lapjes heb je gekocht en je blokken zijn prachtig, fijne dag groetjes Esther.

Gerda Hartman zei

Hier idem dito hoor, een aardige leuke tandarts, maar altijd weer die stress. Het blijft één van mijn trauma's. Mooie blokken. Prachtige stofjes.

Willy zei

Gelukkig heb je dat ook weer achter de rug. Controle vind ik niet zo erg, maar als er iets moet gebeuren gaat dat niet zonder verdoving.Als kind ben ik wel eens uit de stoel gesprongen, tandarts en assistente achter mij aan.
Nu kun je weer ontspannen met de stoffen aan de gang. Mooie blokken. Ik zie dat het huisjes virus ook bij jou is gearriveerd.
Groetjes

Roos zei

Het is toch iets met die tandartsen zeg, ik heb dat ook maar ik moet ook bijna iedere keer iets doen,bah. Je blokken zien er weer geweldig uit evenals je lapjes en ik wens je succes met je huisjes.
Groetjes Roos

katrien zei

Leuke blokjes en ook ik doe dit jaar geen update meer.LOL

Johanna Zweden zei

Grinnik, je hebt dus een goed nachtmerrie gehad!! maar tandartsen! heb het er ook niet zo mee, maar gelukkig is het allemaal goed terecht gekomen
Wat een mooie stofjes, en wat zijn je blokken schitterend geworden
Groetjes Joke

sylvia zei

na een keer de liefste tandarts van de wereld gehad te hebben,zij mijn angsten de wereld uit!!
maar zo'n nachtje dromen doet je humor goed.....LOL
enne, beginnen aan je huisjes: nee nee!!! alleen maar kijken en aankomen niet: 1 januari mag je cementmolentje pas draaien.......:)
je mag al wel steentjes uitzoeken....;)

inge zei

weer twee leuke blokken! sinds ik naar een vriendin uit de kleuterklas ga, ben ik niet meer bang van de tandarts, integendeel het is zelfs leuk! lekker bijkletsen.

Lida zei

Mooie stofjes, mooie blokken en ja die tweede vind ik ook zo gaaf! Huisjes, nee bedankt, ik kijk wel toe hoe iedereen met de mortel en de spanen aan de slag gaat! Enne die tandarts... grrr, volgende maand moet ik weer! Fijne dag
Lida

Plakhuis zei

Mooie stofjes! En je hebt er ook 2 prachtige blokken van gemaakt.

Els zei

BRRRRR tandarts. Leuk dat je ook huizen gaat bouwen;) Morgen krijgen we het patroontje he?

Erica zei

Leuke blokken en prachtige stoffen voor de update van volgend jaar!

Anoniem zei

Haha Heerlijk te lezen dat er toch wel meer mensen zijn die het niet zo op hebben met de tandarts ;o), je hebt mooie blokken gemaakt en prachtige stofjes gekozen,
ik ga voor het eerst meedoen met een quiltproject, en ga ook bouwen aan de huisjes ik ben benieuwd hoor het lijkt mij een prima oefening voor mijn nog niet zo vaardig quilthanden ......
fijne dag.

Inge zei

Mooie, nieuwe stofjes, Mascha.
En ook mooie blokjes natuurlijk. Die 2e is inderdaad een echte beauty.
Oh en leuk, je gaat ook huisjes bouwen. Ik zal je snel op mijn huisjesblog zetten....

Groetjes,
Inge

mieke zei

Mooie stofjes en blokken.
TA geen probleem !
Huisjes, ik ga ook een poging wagen.
grtjs Mieke

Guusje, zei

Wat een mooie stoffen voor je civil war en de blokken die je hebt gemaakt ook al zo mooi. Leuk dat je ook meedoet met het bouwen van huisjes.

Marleen zei

mooie blokken! En ook besmet lees ik? Als Nedereland maar niet volgebouwd wordt. Hoewel, 't zijn leuke huisjes.

groeten Marleen

Tineke zei

Mooie Civil War blokken heb je gemaakt, hier ligt het boek ook nog steeds te wachten.
Eerst huizen bouwen, de Farmers Wife afmaken en dan is de CW aan de beurt.

Anoniem zei

Oooh mooie lapjes en mooie CWD blokjes weer! Geen CWD-nieuws meer dit jaar? LOL