zondag 18 december 2011

Even tijd voor een breiwerkje...

Wat is December toch een gezellige drukke maand. Ondanks dat ik alles goed kan plannen verbaast het me  toch dat ik op de een of andere manier tijd tekort kom. Niet dat ik dat erg vind, hoor. Ik vind het wel iets hebben. Natuurlijk maak ik wel altijd tijd om wat te hobbiën. Deze keer is dat met een breiwerkje wel erg handig. Al heb je tussendoor tien minuten niks te doen dan is het breiwerkje zo gepakt. En hups, weer een paar toeren gedaan. Dat ik aan het breien ben geslagen komt door Sinterklaas. Ja, ik had mijn verlanglijstje ingeleverd en daar stond oa. op dat ik het wel heel leuk zou vinden om een leuke sjaal te krijgen. Nou, daar dacht Sinterklaas even anders over want ik kreeg in plaats van een sjaal een paar bolletjes wol. Hij vond dat ik dat makkelijk zelf kon doen. Dus mijn breipennen opgezocht en afgestoft, ben ik maar gelijk begonnen. En nu is het af. Een sjaal-col (Ik weet niet goed of je het zo noemt). Hij  draagt heerlijk en nog lekker warm ook.


Ook heb ik al wat stof geknipt voor het bouwen van huisjes zodat ik een voorraadje heb als ik een keer weinig tijd heb dat ik het dan zo kan pakken.


Groetjes en een fijne dag, Mascha

15 opmerkingen:

carina zei

Leuk die sjaal wat een slimme sint zeg! En je doet mee met die elke dag een huisje...llijkt me erg leuk je krijgt er echt een berg. En handig dst je er een paar op voorraad maakt.
Komt je dochter naar huis met kerst?
Groet carina

Gerda Hartman zei

Zo houdt de Sint je wel bezig. Ziet er uit als mooie wol zo met dat glimmertje erin. Die huisjes ga ik ook doen. Slim om er alvast voor te knippen, alhoewel ik er vast niet iedere dag een zal maken, want dat lukt me gewoon niet.

Lida zei

Je bent inderdaad goed voor bereid! Lekkere col voor als het echt koud wordt en een lading lapjes voor je bouwproject! Geniet nu maar van de fijne dagen die komen! Groetjes
Lida

AnitaS zei

Wat een slimme Sint. Je col is mooi eworden. Suces met de huisjes.

Roos zei

Inderdaad, een slimme Sint, die moet ik onthouden maar je col is mooi geworden en misschien dat die naalden, nu ze afgestoft zijn, wel vaker gebruikt gaan worden.
Groetjes Roos

Willy zei

Mooie col heb je gebreid, die Sint had het goed gezien ;)
Veel plezier met de huisjes.

Plakhuis zei

Heerlijk he zo af en toe wat pennen breien. Mooie col geworden. En ook al aan het bouwen! Tjong dat al die vergunningen maar zo zijn goed gekeurd.

Elly L (creatievelingelly) zei

Leuke warme sjaal.
groetjes Elly

mieke zei

Lekker hoor, zo'n warme sjaal/col.
grtjs Mieke

Anoniem zei

De Sint had gelijk toch, je had plezier aan 't breien en nu met de sjaal-col!

Anoniem zei

De Sint had gelijk toch, je had plezier aan 't breien en nu met de sjaal-col!

Phebe and Jane zei

Goed gezien van Sint. Zelf maken is toch veel leuker.
Groetjes,
Marian

Guusje, zei

Leuke sjaal en wat een leuke huisjesstofjes heb je opgezocht.

Johanna Zweden zei

Mooie sjaal, en veel plezier met je dorpje bouwen

Wij wensen jullie van uit Zweden, fijne feestdagen toe, een een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2012

Groetjes Joke

Jossie zei

Je col is erg leuk geworden. ik vind breien ook zo ontspannend.
Fijne kerstdagen. Geniet ervan!